Nabízíme ucelený výběr piv KONRAD v plechovkách

  • Domů
  • Nabízíme ucelený výběr piv KONRAD v plechovkách
konrad-plechovky

Nabízíme ucelený výběr piv KONRAD v plechovkách

Kategorie: Aktuality

Nabízíme ucelený výběr piv KONRAD v plechovkách – v praktickém, lehkém obalu 0,5 l

klasická řada                      výčepní – ležák 11 – ležák 12

nealko řada                       Cherryk – Chytron

silné pivo                            Spytihněv

svrchně kvašené             Gepard

tmavé pivo                        tmavý ležák 11

 

Rodokmen našich piv vychází ze světlých ležáků, kde dbáme na recepturu směřující k dobré pitelnosti, přirozené rovnováze všech složek ze sladu, chmele a prokvašení charakteristické pro české ležáky. Ječmen pro výrobu sladu i chmel je z Čech, nejen abychom plnili podmínky pro nositele ochranné známky „České pivo“.

Výčepní pivo nejvíce odkrývá jedinečnost našich vodních zdrojů. Úspěšně zahání žízeň, slady a chmelení je v rovnováze pro požitek z napití.

Světlý ležák s EPM 11 je tahoun našeho pivovaru, je určen pro posezení nejlépe s hudebním či jiným kulturním zážitkem, pro sportovní fanoušky, příjemně naladí a zahání žízeň. Chmelení je střední, aby neulpělo, ale lákalo k dalšímu napití.

Světlý ležák s EPM 12 je oceňován pivními odborníky pro vyrovnanost chuti s jasným zřetelem na žatecký chmel na pevném sladovém základě. Doporučujeme ho pro oslavy, výjimečné chvíle s veselou společností. Je dobrý digestiv po tučných jídlech.

Nealko pivo se u nás připravuje běžným kvasným procesem zkráceného kvašení, aby obsah alkoholu nepřesáhl 0,49% objemových. Pivo tak má svůj osobitý charakter a není jen vzpomínkou na pivo s obsahem alkoholu. Má tradiční vzhled, barvu i pěnu. Ochucené varianty vychází ze zkušeností a ochutnávek u zákazníků a jsou ve vychlazené formě příjemným doplněním tekutin. Chytron má příchuť citrusů, Cherryk višní a třešní a je s i ovocným podílem.

Silná piva mají v našem pivovaru dlouhou tradici, byla úspěšná již v počátku 19. století, expedována po celé Evropě. V plechovkách nabízíme světlou variantu se stupňovitostí 14°. Je na bázi českých ležáků, ale s vyšším chmelením a obsahem alkoholu 6% obj. Je též odborníky velmi uznávaný a po 100 letech výroby je stále v oblibě i u zahraničních spotřebitelů. Je pitelný, spolehlivý a umí příjemně překvapit.

Tmavá piva zastupuje v plechovce náš tmavý ležák se stupňovitostí 11°, který úspěšně boduje již léta nejen na německém trhu. Stabilní karamelový chuťový podklad dává pocit sladké plnosti, ale následně rozbalený chmelový zážitek láká k dalšímu napití. Nezklame ty, kteří chtějí v pivu pocit plné a syté chuti.

Svrchně kvašená piva zastupuje v plechovce pivo Gepard, jehož chuť se řadí mezi piva APA, tedy chmelenější než klasická anglická piva ALE, ale nepřechmelená jako piva IPA. Je kladen důraz na výběr odrůdy chmele a nikoli na vysoký obsah hořkých látek. Díky tomu patří Gepard mezi piva picí a ne jen ochutnávací. Odpovídá trendu zájmu o svrchně kvašená piva, jeho recept si Vás svou jedinečností získá.